Menu Sluiten

Crocusrally

Regio Zuid presenteert de Crocus Rally op zondag 7 april 2019.

Met een geheel nieuw team als organisatie verrijden we dit jaar voor de 5e maal in successie de ‘Crocus Rally’. De CTH bokaalrit zal u wederom verrassend zijn, met een mooie route door het Brabantse land en de nodige uitdagingen onderweg! Zowel voor de ochtend als de middag is een aantrekkelijk traject in het roadbook opgenomen. Tussendoor wordt een smakelijke maar noodzakelijke lunchstop niet vergeten, waarvoor u facultatief kunt intekenen. De pleisterplaats houden we nog even voor ons, om niet teveel van de route te verklappen.

                                         

Nadat we enkele jaren vanuit Veldhoven (en omgeving) waren vertrokken hebben we de bakens verzet naar Midden Brabant, meer specifiek naar het etablissement van ‘Boerderij Denissen’ aan de Generaal Eisenhowerweg 1, 5056CR Berkel-Enschot. Daar zullen we starten en rond de klok van 4 ook weer de finish hebben. Vanaf 10 uur staat de koffie met iets lekkers voor u klaar en om 10:30 uur vertrekt de eerste deelnemer. Vertrek in volgorde van binnenkomst. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook geldig is verderop in het jaar bij deelname aan volgende CTH bokaalritten.

Naast de gebruikelijke Tourklasse wordt de ‘Crocus Rally’ dit jaar ook in de Recreatieklasse aangeboden, wat inhoudt dat de moeilijkheidsgraad afneemt (bol-pijl routeboek mét aanduiding straatnamen e.d.). Dit is met name een uitkomst voor diegene die niet competitief aan de bokaalrit wil deelnemen. Uiteraard dingt u dan niet mee naar de prijzen, maar geniet u wel van alle goeds die dag! U kunt dit op het inschrijfformulier kenbaar maken.

Deelname aan de bokaalrit bedraagt € 15,00 per equipe voor leden van CTH en onze zusterclubs SCN en TSC. Niet leden betalen € 25,00 per equipe. Inschrijven kunt u zich door aanmelding op regio-zuid@triumph.nl of een telefoontje op 06 – 53 35 61 91 (regio coördinator René Hustinx). Dan sturen wij u een inschrijfformulier toe. We rekenen weer op een grote opkomst, graag tot ziens!                

Met vriendelijke groet, CTH Regio Zuid