Menu Sluiten

Informatie over de Triumph Spitfire Club

Clubblad “The Spitfire”

Ieder lid van de T.S.C. ontvangt ons 2-maandelijks clubblad: The Spitfire. Iedere editie van The Spitfire staat vol technische informatie, leuke verhalen, wetenswaardigheden en natuurlijk de agenda van activiteiten die in de komende periode op het programma staan. Daarnaast adverteren de belangrijkste professionele aanbieders van Triumph auto’s en onderdelen in The Spitfire. Daarmee is The Spitfire een belangrijke informatiebron voor (aanstaande) eigenaars van een Spitfire of GT6.

Technische artikelen

Regelmatig worden nieuwe artikelen aan de collectie toegevoegd, ook op technisch gebied m.b.t. onderhoud.

Technisch Advies

Een Spitfire of GT6 is technisch relatief eenvoudig uitgevoerd. Toch kunnen er problemen ontstaan, waar assistentie van een specialist bij nodig is. De Technische Advies Commissie bestaat uit clubleden, die de Spitfire en GT6 op hun duimpje kennen. De T.A.C.-leden wonen verspreid door heel Nederland. Zij kunnen worden geraadpleegd als u problemen heeft bij of vragen heeft over de aanschaf, onderhoud en reparatie van de auto. In ons clubblad kunt u de telefoonnummers en email-adressen vinden.

Technische Meetings

De T.A.C. organiseert twee keer per jaar een technische meeting. Steeds wisselende onderwerpen zorgen ervoor dat u alles te weten kunt komen over uw auto. Op een voor eenieder begrijpelijke manier wordt uitgelegd hoe u uw Spitfire of GT6 in topconditie kunt houden of eenvoudiger APK-gereed kunt houden.

Meetings in Binnen- en Buitenland

Wat is er nou leuker dan met meerdere Spitfires en GT6-en lekker open rond te toeren? Jaarlijks worden er door de T.S.C.-leden zelf diverse meetings georganiseerd. Je toert dan met vele enthousiaste rijders langs de mooiste plekjes van de betreffende regio. Maar er wordt niet ‘alleen’ gereden. Onze meetings staan bol van de activiteiten en verrassingen. Kortom, de bijeenkomsten staan borg voor een grote dosis gezelligheid en activiteit. U ontmoet steeds weer nieuwe Spitfire- en GT6-vrienden.

De Club op het Internet

Sinds 1996 heeft de T.S.C. een eigen website. Deze website krijgt veel aandacht van nationale en internationale Spitfire en GT6 liefhebbers. Meer dan 50 enthousiaste bezoekers genieten dagelijks van de met veel foto’s aangeklede pagina’s. De website wordt gerekend tot een van de beste websites op het gebied van Spitfires en GT6-en. Mede dankzij de website staat de T.S.C. wereldwijd bekend als een van de actievere Triumph Clubs.
Dus…

Eigenlijk kunt u als eigenaar van een Spitfire of GT6 niet buiten de Triumph Spitfire Club. De contributie bedraagt slechts € 45,- per jaar (geen inschrijfgeld), waar tal van voordelen in informatief (en financieel ) opzicht tegenover staan. Sluit u daarom aan bij de enige echte club voor liefhebbers en rijders van de Triumph Spitfire en GT6.  Lid worden