Menu Sluiten

British Race Festival Zandvoort

Na jaren van afwezigheid keerde in 2015 het British Race Festival succesvol terug op Circuit Park Zandvoort. Het bijzonder sfeervolle evenement trok vele honderden dzandvoort 2016 (1)eelnemers en duizenden toeschouwers naar Zandvoort. De races van de Mini Se7en & Mini Miglia Challenge en de Vintage Revival Zandvoort behoorden tot de hoogtepunten van het weekend. Daarnaast vormden de tientallen merkenclubs, de ‘ruggengraat’ van de vertegenwoordiging van auto’s van Britse makelij tijdens het evenement. Als vervolg op dit succesvolle weekend keert het British Race Festival in 2016 op 1 en 2 oktober terug!

In 2016 zullen er maar liefst drie fraaie raceklassen met louter Britse auto’s te zien zijn. Vele tientallen deelnemers zullen met hun gekoesterde auto’s vanuit Engelazandvoort 2016 (2)nd naar Zandvoort komen om mee te strijden in de races van de Mini Se7en Racing Club, Morgan Three Wheelers en Jaguar Enthusiasts Club. Ook vind de derde editie van de Vintage Revival Zandvoort plaats en zal de ProtoChampSeries met sports prototypes uit de jaren ’70 en ’80 naar Zandvoort komen.

Naast dit uitgebreide programma zullen er ook nog verschillende demonstraties met Britse auto’s in de hoofdrol worden georganiseerd.

Voor meer informatie zie de website Zandvoort