Menu Sluiten

Bijkletsavond

1ste KoffieKlets Zuid-Limburg (KKZL)

……….. ofschoon dit waarschijnlijk niet helemaal waar is. In het verre verleden van de TSC (voor 2000) hadden we een clubje fanatieke Limburgers die ook regelmatig bij elkaar kwamen en ook wel gekscherend “Ortsgruppe Zuid-Limburg” werden genoemd.

Dit zal dus de eerste poging zijn om een zuidelijke koffieklets opnieuw in te voeren. Wat is de bedoeling; gewoon gezellig “ouwebetten” onder genot van wat te drinken met natuurlijk een stuk vlaai. Mocht het bevallen, dan kijken we gewoon of we er een regelmatig terugkerend iets van maken, mogelijk soms (als het weer wat mooier/warmer wordt) met een spontaan kort ritje in de omgeving, zonder natuurlijk te concurreren met een andere TSC meeting. Maar mogelijk ook misschien als een Spitfire-was-middag, een terrasjes of ijsboerderij-tocht of gezamenlijk richting een landelijke meeting rijden? Wie zal het zeggen hoe het doorgroeit, maar laten we beginnen bij het begin.

Waar: zolang het past in Huize De Lang in Beek (Zuid-Limburg, niet bij Nijmegen). Als de animo te groot wordt, zullen we uit moeten wijken naar de horeca in de buurt.

Wanneer: vrijdag 14 februari 2020 vanaf 7 uur ’s avonds (op speciaal verzoek).

Hoe kom je daar: door een email te sturen naar noud-saskia@home.nl zodat we weten hoeveel vlaai we in moeten slaan. Als tegenprestatie krijg je het adres.

Het is allemaal informeel en jezelf later (maar wel op tijd) afmelden kan natuurlijk altijd nog, maar liever niet in grote getalen om te voorkomen dat we met de nodige vlaaien blijven zitten.

Hopelijk tot ziens, Noud & Saskia de Lang
tel 046 437 2969
noud-saskia@home.nl