Menu Sluiten

Achterhoek/Liemersrit

Ook dit jaar proberen we weer een leuke rit te maken, de voorbereidingen zijn al in gang gezet.

In het eerste gedeelte gaan we een stukje de Achterhoek in en komen we weer in mooie omgevingen met diverse bezienswaardigheden. Dan gaan we richting de Liemers en rijden over mooie dijkweggetjes, die ons uitzicht bieden over eerst de IJssel en daarna de Rijn. Je kan daar op diverse plekken goed picknicken met mooie uitzichten.

Onze tussenstop is bij een fruitteler, waar we kunnen rondkijken in de appel en kersengaard met eventueel uitleg van de teler zelf. Hier zijn ook zitjes om even te genieten van de rit en bij te kletsen.

We bieden jullie daar een heerlijk fruitijsje aan, waarin hun fruit verwerkt is en gemaakt op ambachtelijke wijze. Ook kan je hier fruit en sappen kopen van eigen bedrijf (neem hiervoor je portemonnee mee, pinnen kan wel maar liever contant).

Na de stop rijden we verder via een stukje Duitsland, ja ook onze rit is internationaal zoals altijd, door naar s’ Heeren-berg en dan via de Montferlandse bossen weer richting Loerbeek voor ons inmiddels wel bekende broodje en iets te drinken…

We hopen weer op een gezellige rit en veel deelnemers.

Groeten Bennie en Ria Buiting

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
 • Deze tourtocht is recreatief en geheel op eigen risico; de TSC/CTH/SCN/TRCH - evenals de organisatie - kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade en verkeersovertredingen die onverhoopt opgelopen worden tijdens deze rit.
  De chauffeur is verplicht te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals geldige APK en autoverzekering.
  Van de chauffeur wordt verwacht alle wettelijke verkeersregels volgens de geldende Wegenverkeerswet 1994 in acht te nemen.
  Zonder deze wettelijke vereiste punten is deelname niet mogelijk.
 • Tijdens de rit worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
  Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de rit aan de organisator bekend te maken.
 • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden