Menu Sluiten

9 Juni 2024 Salland rit

We zijn inmiddels bezig geweest om een rit uit te zetten in de omgeving. Omdat er zoveel moois te zien is, bleek dat best nog een opgave.

Het gaat dus een mooie rit worden over verschillende delen van de Sallandse Heuvelrug en door het Twents Reggedal alsmede door de landelijke omgeving.
Er is veel natuur te zien en er zijn legio horecamogelijkheden of picknick plaatsen voor onderweg.

Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar op de Kloostermansweide gelegen aan de Oude Twentseweg 10 in Hellendoorn. In verband met de vele activiteiten die er in deze toeristische omgeving zijn, was het nog wel even een puzzel om een plek te vinden die én nog vrij was op die dag én een flink aantal auto’s kwijt kan. Gelukkig is dat gelukt.

De kosten zijn voor leden 12,50 euro per persoon


Tot ziens in Hellendoorn!

Groet Anno Havenga en Mia Meulink

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
 • Deze tourtocht is recreatief en geheel op eigen risico; de TSC/CTH/SCN/TRCH - evenals de organisatie - kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade en verkeersovertredingen die onverhoopt opgelopen worden tijdens deze rit.
  De chauffeur is verplicht te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals geldige APK en autoverzekering.
  Van de chauffeur wordt verwacht alle wettelijke verkeersregels volgens de geldende Wegenverkeerswet 1994 in acht te nemen.
  Zonder deze wettelijke vereiste punten is deelname niet mogelijk.
 • Tijdens de rit worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
  Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de rit aan de organisator bekend te maken.
 • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden