Menu Sluiten

8e Woeste Noord-Wester

8e WOESTE NOORD-WESTER – 01-10-16

Gegroet Nachtrijders!

Terwijl voor de meeste van jullie de vakantie voor de deur staat, hebben wij nog ruim 2 maanden om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten.

Dit betekent, het reglement en de route te controleren.

Maar meer daarover in de 3e update.

Voor ons wederom de uitdaging om er ook dit jaar weer wat moois van te maken met voor iedere deelnemer wat van zijn / haar gading.juiste route

De route wordt dit jaar zeker weer een genoegen om te rijden. De route wordt ook uitgezet voor equipes die minder ervaren zijn in het kaartlezen en gewoon een mooie rit willen rijden. Voor de sportieve rijders die van een extra competitie-element houden, zullen er voor de sport en toerklasse genoeg verschillende uitdagende kaartlees en puzzel constructies aanwezig zijn. De eerste deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld waardoor er al een aardig gevarieerd deelnemersveld is.

Voor diegene die voor de trofee der trofeeën gaan: het reglement zal +/- 2 weken Tunnel van groenvoor de rit worden gemaild.

Ongeveer een week van tevoren kunnen jullie de acceptatiebrief verwachten. Indien er natuurlijk tijdig betaald is….

Mochten vrienden of kennissen nog willen inschrijven dan kan dat tot uiterlijk 24 september of als het maximum van 50 deelnemende auto’s is bereikt.

Bijgesloten vinden jullie de flyer & 2e update over de Woeste Noord – Wester van dit jaar.

Natuurlijk voor de snelle beslissers het inschrijfformulier .

In de bijgevoegde kiekjes krijgen jullie alvast een kleine indruk van wat jullie kunnen verwachten!

Namens de voltallige organisatie,

Hartelijke groet, en hopelijk tot 1 oktober!!