Menu Sluiten

35 jaar Triumph Spitfire Club

De Triumph Spitfire Club bestaat dit jaar 35 jaar en dat vieren we samen met jou!

Wanneer: Zaterdag 2 september 2017

Waar: in het midden van het land, Asperen.

Zaterdag is de dag waarop we het vieren, maar we organiseren een heel weekend. Bepaal zelf wanneer en hoelang je komt; van vrijdag tot en met zondag ben je welkom.

Er valt van alles te beleven; Kampeer bij de boer. Toer met je Spitfire door de prachtige Betuwe. Bezoek een automuseum met maar liefst 7000 (!) auto’s. Ervaar hoe het is om als oliesjeik vervoert te worden. Geniet van een geheel verzorgde BBQ, een gezellige naborrel bij een kampvuur in het bos op de camping (droog weer gegarandeerd!).

Voor deze belevenis vragen wij een bijdrage van €10 per deelnemende Spitfire (exclusief overnachtingen en extra consumpties).

Noteer 1 tot en met 3 september 2017 vast in je agenda. En mocht je in plaats van de boeren-camping, een luxe hotel verkiezen, reserveer dan zo snel mogelijk een kamer voor €75 per nacht bij de Schildkamp in Asperen tel: 0345-638080. Vermeld bij de reservering duidelijk dat je van de Triumph Spitfire Club bent. Wacht niet te lang met reserveren want het aantal beschikbare kamers is beperkt.

Voor dit weekend is het noodzakelijk om je vooraf in te schrijven. Dus heb jij net als wij nu al zin het dit feestelijke weekeinde, stuur dan een email naar Fred. Je ontvangt dan van ons het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur: Herman, Peter, Martin, Yvonne en Fred.