Menu Sluiten

31 maart 2024 Paasbrunch rit

Naar aanleiding van het succes en de vele vragen of opmerkingen om het volgende jaar weer te organiseren, zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij dit jaar de 2e Betuwse paasbrunch met middagrit gaan organiseren.

De locatie is bekend, een overheerlijke paasbrunch staat op ons te wachten. De opzet van deze dag staat geheel in het teken van elkaar ontmoeten, genieten van de brunch en we sluiten af met een middagrit.

We starten op 1e Paasdag  31 maart 2024 met een heerlijke paasbrunch , wederom bij restaurant de Heerlijkheid van Eck en Wiel. Ontvangst 10.00 uur Start van de brunch 10.30).

De kosten  zijn €30,- per persoon. (brunch is incl. koffie, thee, sap en water)

Begin van de middag zullen we ons dan naar buiten begeven voor een mooie route door de prachtige Betuwe, langs boerenweggetjes, van de Nederrijn tot aan de Waal en langs de meanderende Linge.

Het eindpunt van de route, alwaar we nog een drankje kunnen doen voordat we  weer afscheid nemen, is een verrassing welke u zeker goed zal bevallen.

Wees er snel bij, de opening van het Spitfire seizoen wil je niet missen.

De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 22 maart (i.v.m. afspraken met het restaurant)

Zijn er vragen, opmerkingen of dieetwensen, mail ons dan op evdorp@gmail.com of esther.van.hilten@gmail.com

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
 • Deze tourtocht is recreatief en geheel op eigen risico; de TSC/CTH/SCN/TRCH - evenals de organisatie - kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade en verkeersovertredingen die onverhoopt opgelopen worden tijdens deze rit.
  De chauffeur is verplicht te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals geldige APK en autoverzekering.
  Van de chauffeur wordt verwacht alle wettelijke verkeersregels volgens de geldende Wegenverkeerswet 1994 in acht te nemen.
  Zonder deze wettelijke vereiste punten is deelname niet mogelijk.
 • Tijdens de rit worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
  Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de rit aan de organisator bekend te maken.
 • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden